Procena rizika (stručna obuka)

Stručna obuka se sastoji iz upoznavanja polaznika sa sadržajem, principima i značajem nacionalnog standarda za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja SRPS A.L2:003. Obuka obuhvata opšti i specijalistički deo (radionicu), pri čemu je naglasak na interaktivnosti i praktičnim vežbama u cilju ovladavanja metodologijom standarda SRPS A.L2:003.

Cilj obuke je upoznavanje sa sadržajem nacionalnog standarda za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja i osposobljavanje polaznika za samostalno vršenje procena po metodologiji standarda. Ishodište obuke se sastoji u podizanju svesti o značaju procene rizika u korporativnoj bezbednosti, razvijanje kompetencija polaznika u pravcu samostalnog pružanja usluge procene rizika.

Trajanje obuke je 4 dana (24 nastavna časa), edukatori su Profesori Fakullteta bezbednosti, Vojne akademije i Kriminalističko-policijske akademije, predstavnici Udruženja za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije, predstavnici MUP-a R. Srbije. Stručna obuka je namenjena zaposlenima u privatnoj i nacionalnoj bezbednosti, studentima Fakulteta bezbednosti i drugih srodnih fakulteta.

Prijavi se Preporuči prijatelju

© 2013 SIC Inovativni centar Fakulteta Bezbednosti. Sva prava zadržana.