Stručno usavršavanje:Borenje pod stresom (stručna obuka)

Profesionalna obuka se sastoji iz niza praktičnih vežbi i treninga čiji je cilj ovladavanje odabranim tehnikama različitih borilačkih veština, sa idejom da polaznika osposobi za samoodbranu i borenje na svim distancama. Naglasak je stavljen na borenje pod stresom, a polaznici se osposobljavaju da u bezbednosno najkritičnijim situacijama reaguju pribrano i efikasno odbiju napad na sebe ili drugog uz minimalnu moguću povredu napadačevih dobara.

Saznaj više

Bezbedno rukovanje vatrenim oružjem (stručna obuka)

Obuka "Bezbedno rukovanje vatrenim oružjem" je namenjena studentima Fakulteta bezbednosti koji žele da se osposobe za rukovanje vatrenim oružjem i steknu Uverenje ovlašćene organizacije – Streljačkog saveza Srbije. Program obuke su kreirali licencirani instruktori sa velikim iskustvom u sprotskom streljaštvu i obučavanju lica za rukovanje vatrenim oružjem.

Saznaj više

Akademija za telohranitelje

Jedan od najvažnijih brendova SIC-a je Akademija za telohranitelje, koja pruža kratke i efektne obuke za razvoj psihofizičkih veština telohranitelja. Cilj obuka je da pomognu u formiranju kompletnog, svestranog, sposobnog i prilagodljivog profesionalca, spremnog da brzo, tačno, pribrano i racionalno reaguje u brojnim stresnim, kriznim i konfliktnim situacijama i tako zaštiti klijenta i/ili organizaciju i preventivno odbije potencijalne napadače, kao i da adekvatno reaguje u pravcu minimizacije štetnih posledica ukoliko se desi neželjeni događaj.

Saznaj više

© 2013 SIC Inovativni centar Fakulteta Bezbednosti. Sva prava zadržana.